Thursday, December 9, 2010

Kisah Seorang Kekasih yang Setia












.. itulah kita~~!!


..Tapi.. suatu hari awak dapat tawaran belajar ke oversea..saya sedih :(


Nasib baik awak selalu hantar sms dekat saya..terubat jugak rindu saya kat awak :)


kita selalu online facebook sama2..walaupun kita jauh,tapi rasa macam dekat sangat.Sebab awak x lupa kat saya :)


Tapi.. tiba2 je awak lost contact dengan saya.Call awak x dapat.Akaun Facebook awak pun dah dimatikan.Saya pun tak tau kenapa.kesian saya :(


Kadang2 saya termenung sorang2.Ingat janji awak kat saya dulu.Awak cakap,x kira apa pun,awak akan tetap berhubung dengan saya dan takkan sesekali lupakan saya.Tapi sekarang??


Dah setahun berlalu,tapi saya langsung x dapat khabar berita dari awk..badan saya pun dah kurus asyik fikir pasal awak je.sedihnya saya :(


Tiba-tiba..suatu hari saya terserempak dengan awak bersama seorang perempuan.Mesranya korang.Awak buat2 tak kenal saya.Hanya Tuhan je yang faham perasaan saya waktu tu.Sampai hati awak.. :(





Sia-sia je saya setia dengan awak selama ni.Rupanya awak dah lama dapat pengganti.saya kecewa sangat :(


Sampai hari ni saya masih single sebab takut jumpa dengan laki seprti awak lagi.Terima kasih awak.Semoga berbahagia dengan si dia..
Loading...

Dance Music yawww ! :D