Friday, December 10, 2010

I'm a Ribbon Girl :)

Hello~~!! hari ini aku nak inform korang tentang benda yang aku paling suka kat dunia ni.haha.aku pun xtau la kenapa dalam banyak2 benda,aku paling suka kumpul benda ni..huhu..maybe sebab benda ni comel kot.or maybe benda ni melambangkan style anime..hahaha.mepek je aku ni.huhu.ok ok..nak tao benda tu ape??benda nya adalah..huhu...jenjenjen..

RIBBON~~~!!! huhuhu

kat bawah ni adalah antara koleksi ribbon yang aku ada :)

pin kesayangan :)

 my hair band :)

 my favourite ribbon hair clip :)

 teddy pin

 favourite head band :)

 ribbon2 yang selalu diikat kat rambut aku :)

 rantai :)

hehehe.. dah tgk koleksi2 ribbon aku kat atas??huhu..jom tgk koleksi2 yang aku suka pulak~~!!






























huhuhu..ok..cukup lah tuu..see u next time~~!! papai~!! (^_^)/

Thursday, December 9, 2010

Kisah Seorang Kekasih yang Setia












.. itulah kita~~!!


..Tapi.. suatu hari awak dapat tawaran belajar ke oversea..saya sedih :(


Nasib baik awak selalu hantar sms dekat saya..terubat jugak rindu saya kat awak :)


kita selalu online facebook sama2..walaupun kita jauh,tapi rasa macam dekat sangat.Sebab awak x lupa kat saya :)


Tapi.. tiba2 je awak lost contact dengan saya.Call awak x dapat.Akaun Facebook awak pun dah dimatikan.Saya pun tak tau kenapa.kesian saya :(


Kadang2 saya termenung sorang2.Ingat janji awak kat saya dulu.Awak cakap,x kira apa pun,awak akan tetap berhubung dengan saya dan takkan sesekali lupakan saya.Tapi sekarang??


Dah setahun berlalu,tapi saya langsung x dapat khabar berita dari awk..badan saya pun dah kurus asyik fikir pasal awak je.sedihnya saya :(


Tiba-tiba..suatu hari saya terserempak dengan awak bersama seorang perempuan.Mesranya korang.Awak buat2 tak kenal saya.Hanya Tuhan je yang faham perasaan saya waktu tu.Sampai hati awak.. :(





Sia-sia je saya setia dengan awak selama ni.Rupanya awak dah lama dapat pengganti.saya kecewa sangat :(


Sampai hari ni saya masih single sebab takut jumpa dengan laki seprti awak lagi.Terima kasih awak.Semoga berbahagia dengan si dia..
Loading...

Dance Music yawww ! :D